Wood Sound logo
   
 
 
 
 
 
 

Ingen ved mere om akustiske guitarer

Wood Sound er uden sammenligning Danmarks førende specialbutik for akustiske guitarer, og vi har altid et stort udvalg af akustiske instrumenter, af meget høj kvalitet. Hos Wood Sound finder du akustiske guitarer af en række udvalgte mærker, der hver især sætter standarden for instrumenter i deres respektive prisklasse. Udover udvalget af klassiske- og Westernguitarer, andre spændende instrumenter som mandoliner, resonatorguitarer / dobroer og banjoer i Wood Sounds akustiske afdeling.

Engageret og professionel rådgivning
I Wood Sound har vi stor indsigt i akustiske guitarer og vi kan i kraft af vores store viden på området give dig den bedste rådgivning og vejledning - alt efter dine ønsker og behov.

Strøm til!!

Skal du have en akustisk med indbygget pickupsystem, eller have installeret et pickusystem i din nuværende guitar, er Wood Sound også stedet at tage hen.
Vi forhandler flere typer pickupsystmer, men anbefaler klart Headway's produkter - der bare er en klasse over alle andre, når det kommer til forstærkning af akustiske instrumenter.
Køber du en af vores akustiske guitarer og vælger at få monteret et Headway pickupsystem ved samme lejlighed giver vi altid et godt samlet tilbud.

 

  Blågårdsgade 16a | 2200 Kbh N | Tel +45 3535 7413 | Mail: info@woodsound.dk | man-fre 11-17.30 · lør 11-15