Wood Sound logo
   
 
 
 
 
 
 

Stanford Custom Guitars
Forrygende kvalitet og klang, der er til at betale.
Stanford forener de bedste design, de fineste materialer og utrolig flot stykke håndværk i alle deres guitarer. Samtidig ligger guitarerne tilmed på et prisniveau, hvor alle der går efter en rigtig akustisk guitar bestemt også kan være med.

European Vintage Series
Vintage serien er en tjekkisk bygget customguitar, der har hentet meget inspiration de bedste amerikanske flat-top guitarer som Santa-Cruz og Bourgeois. Konstruktionen tager udgangspunkt i en meget let pre-war X-bracing med skalloperede spander. På Vintage modellerne benyttes udelukkende de fineste materialer som bookmatched AAA Sitkagran, udvalgt Honduras mahogni samt noget af det mest spektakulære Ostindiske palisander vi længe har set. Du kan godt finde dyrere guitarer på markedet, men det bliver svært at finde noget bedre end Stanford Vintage!!

Performer Series
Med den kinesisk byggede Performer serie tilbyder Stanford nu enkle, letspillende og fantastisk vellydende westernguitarer til rigtig sunde priser. Alle modeller er bygget i massivt kvalitetstræ som Sitkagran, afrikansk mahogni og indisk palisander - og man får derfor også her den autentiske og fyldige akustiske klang.
Se udvalg

  Blågårdsgade 16a · 2200 Kbh N · Tel +45 3535 7413 · Fax +45 5918 6444 · man-tor 11-17.30 · fre 11-19 · lør 10-14